Garantie bepalingen Air-jack

Let u er op dat u de air-jack rechtstreeks bij ons koopt want vanzelfsprekend alleen in dat geval nemen wij uw garantie-aanvragen in behandeling. Uw aankoop bij ons toont u aan met uw air-jack factuur van ons, dat tevens uw garantiebewijs vormt!

Voor air-jacks die elders zijn aangekocht (bijvoorbeeld in het buitenland of bij grijze import door andere partijen) en niet bij ons, kunt u geen garantie bij ons claimen maar deze garantie dient u dan ook te regelen met het bedrijf waar u ze heeft gekocht.

Een praktische tip is: koopt u de air-jacks gewoon bij ons als importeur, dan bent u zeker van een goede en officiële fabrieksgarantie op uw air-jack luchtkussen krik!

Er zijn wel enkele voorwaarden waaraan voldaan moet worden:

  • Schade die ontstaat door het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing is uitgesloten van garantie.
  • Garantie kunt u alleen claimen als u een officiële factuur die u van ons heeft gekregen bij de levering van de air-jack, aan ons kunt tonen bij uw garantie-aanvraag.
  • U dient de air-jack die u wenst te retourneren voor garantie, te versturen op uw eigen kosten naar het retouradres dat wij aan u opgeven, met bij het pakket ingesloten een copie-factuur van uw aankoop bij ons.

Hier vindt u het aanvraagformulier voor een verzoek tot garantie.

Vervolgens krijgt u van ons een instructie hoe te handelen. Ga nog geen air-jack opsturen naar ons voordat u van ons een retouradres krijgt waar de retour air-jack heen moet.

Uw air-jack wordt na binnenkomst bij ons beoordeeld en u krijgt per mail onze reactie en verdere instructies.

Back to top