Bedrijfsinformatie

Air-jack is een jonge onderneming die onderdeel is van de Only Cabrios Groep, actief met drie ondernemingen: autobedrijf Only Cabrios, flat-jack bandenkussens en air-jack luchtkussen-kriks.

Air-jack luchtkussen-krik

De air-jack is de jongste telg van de Only Cabrios groep: met deze luchtkussen-krik kunt u uw personenauto, camper, caravan, bestelbus of 4×4 terreinwagen niet alleen op harde maar zelfs op zachte ondergronden prima opkrikken, om zodoende uw wiel te kunnen wisselen bij een lekke band of een plank onder uw wiel te leggen om zelfstandig uit de modder te kunnen rijden als u vastzit. Ook bij sneeuwkettingen omleggen is de air-jack erg handig. Ideaal hulpmiddel om altijd bij u te hebben onderweg. Nooit meer wachten op de wegenwacht, maar altijd zelfredzaam zijn: een veilig gevoel met de air-jack in een handzame sporttas in de kofferbak!

www.air-jack.nl

air-jack.nl
Air-jack luchtkussen krik

Only cabrios

Only Cabrios heeft zich gespecialiseerd in het zoeken, vinden, leveren en desgewenst restaureren van sportieve oldtimer en youngtimer cabriolets voor haar klanten in heel Europa. Het doel van Only Cabrios is: “autoliefhebbers blij maken met sportieve oldtimer en youngtimer cabriolets”. Dit werk doet Only Cabrios al ruim 20 jaar. Het is een bedrijf dat uit hobby is ontstaan en in de loop der jaren steeds professioneler is gaan worden, tot wat het nu is: een modern bedrijf met extreem specialistische kennis op het gebied van oldtimer en youngtimer cabriolet modellen, kwaliteiten, prijzen, etc. waardoor er veel advies wordt gegeven aan kopers en verkopers van oldtimer en youngtimer cabriolets en veel wordt verkocht aan uitsluitend auto-liefhebbers, hetgeen uitstekend aansluit bij de hobbymatige maar tegelijkertijd zeer professionele aard van ons bedrijf.

www.onlycabrios.nl

air-jack
Onlycabrios.nl

Flat-jack bandenkussen

Het flat-jack bandenkussen kan zeer breed toegepast worden. Enerzijds als bandenkussen voor het horizontaal zetten van campers, caravans en vouwwagens op de campings met schuine hellingen, zoals die veel in het buitenland vóórkomen. Anderzijds zijn de bandenkussens ook geschikt om in de winterstalling te gebruiken onder de banden van de personenauto’s, campers en caravans, om ervoor te zorgen dat de autobanden niet afgeplat worden tijdens langdurige stilstand op één plek. Voor flat-jack bandenkussens is Only Cabrios officieel importeur voor Nederland, België, Luxemburg en Frankrijk.

www.flat-jack.nl

Flat-jack.nl
Flat-jack.nl
Back to top